Ale!

Nestemäinen uimaveden puhdistusaine

19,00 

Biocool Disinfect my pool on hajuton ja klooriton nestemäinen uimaveden puhdistusaine

TARJOUKSESSA 19,00 eur (Norm. 39,00 eur)
Tuotteen päiväysmerkintä on mennyt umpeen, mutta se ei vaikuta tuotteen tehoon kuin todella pitkällä aikavälillä.

Kuvaus

Biocool Disinfect my pool on hajuton ja klooriton. Se ei sisällä klooriyhdisteitä, joista vapautuu aktiivista klooria, eikä siten tuota kloramiineja, jotka ovat hyvin haitallisia terveydelle. Biocool Disinfect my pool on yksinkertainen ja tehokas uimaveden desinfiointiaine, joka hajoaa helposti luonnossa. Se ei yleensä edellytä täydentäviä tuotteita. Joissakin tapauksissa saatetaan kuitenkin tarvita Biocool Clear my poolwater -hiutaloittamisainetta, joka saa uimaveden hiukkaset tarttumaan helpommin puhdistussuodattimeen. Tuotteet toimivat eri pH-arvoilla tehokkuuden kärsimättä, minkä ansiosta uimaveden pH:ta ei tarvitse mitata. Annostelu onnistuu helposti suoraan pullosta annostelijan avulla, minkä ansiosta tuote on huomattavasti helppokäyttöisempi kuin perinteiset menetelmät. Biocool Disinfect my pool korvaa kloorin, shokkikloorin, levänestoaineen, pH:n mittauksen ja säädön.

Biocool Disinfect my pool on

  • Klooriton
  • ei vapaudu aktiivista klooria eikä siten tuota kloramiineja, jotka ovat hyvin haitallisia terveydelle
  • Hajuton- Helposti biohajoava- Helppo käyttää ja annostella (annostelu suoraan pullosta, ei läikkymisvaaraa kuten muita mitta-astioita käytettäessä)
  • Ei vaadi täydentäviä tuotteita (mutta voidaan täydentää kloorilla esim. siirryttäessä Biocool Disinfect my pool -tuotteeseen tai jos muusta syystä halutaan käyttää klooria tai esim. hiutaloittamisainetta)
  • Todistetusti tehokas

Toimitusaikakysely / lisätietokysely